Το Saishuu Heiki Kanojo αποτελεί © τών: Shin Takahashi, Shogakukan, Toei Video, TFC, CBC.
Η παρούσα σελίδα είναι ανεπίσημη με ενημερωτικό σκοπό και δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με τις παραπάνω εταιρίες. Τα κείμενα της σελίδας αποτελούν © του δημιουργού της

Χρονολογία: 2005
Επεισόδια: 2 (x 29 Λεπτά)
Στούντιο Παραγωγής: Fantasia

Το Saishuu Heiki Kanojo - Another Love Song είναι ένα OVA δύο επεισοδίων που μας παρουσιάζει τα γεγονότα της τηλεοπτικής σειράς από μια διαφορετική οπτική γωνία. Στην σειρά είδαμε την ιστορία από την πλευρά του Shuuji. Στο OVA βλέπουμε περισσότερα από την πλευρά της Chise. Τι έκανε όταν εξαφανίζονταν για κάποια διαστήματα, γιατί εξαφανίζονταν, για ποιους λόγος δεν μπόρεσε να κρατήσει κάποιες υποσχέσεις της.... Επίσης αναφέρονται κάποια περισσότερα πράγματα σχετικά με το "υπέρτατο" όπλο χωρίς να έχουμε όμως πλήρη εικόνα.

Αρκετοί από τους γνωστούς χαρακτήρες της σειράς κάνουν την εμφάνισή τους και στο OVA, δίνοντας μερικές φορές περισσότερο βάθος στον χαρακτήρα τους. Επίσης έχουμε και εμφάνιση της Mizuki, ως νέου χαρακτήρα η οποία γίνεται ο αντίποδας της Chise. Η Mizuki θέλει να είναι το "υπέρτατο όπλο" αλλά δεν μπορεί αντίθετα με την Chise που αναγκάζεται να γίνει το "υπέρτατο όπλο".

Στην ουσία σε όλη την διάρκεια του OVA βλέπουμε την ιστορία από την πλευρά της Chise. Τους φόβους και τις επιθυμίες της, όλα αυτά μέσα από τα μάτια της Mizuki η οποία βλέπει διαφορές αλλά στο τέλος ίσως και ομοιότητες μεταξύ της ίδιας και της Chise.

^Πάνω^