Το Saishuu Heiki Kanojo αποτελεί © τών: Shin Takahashi, Shogakukan, Toei Video, TFC, CBC.
Η παρούσα σελίδα είναι ανεπίσημη με ενημερωτικό σκοπό και δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με τις παραπάνω εταιρίες. Τα κείμενα της σελίδας αποτελούν © του δημιουργού της

Chise
Η Chise είναι ένα συνεσταλμένο και αδέξιο κορίτσι. Έχει την συνήθεια να λέει "Συγνώμη" συνέχεια και σκοπός της στην ζωή είναι να γίνει δυνατότερη. Στο σχολείο οι βαθμοί της είναι χαμηλότεροι από μέτριοι εκτός από το μάθημα της παγκόσμιας ιστορίας όπου έχει πολύ υψηλό βαθμό. Γίνεται εύκολα ντροπαλή και αρκετές φορές είναι αφελής, σαν μικρό παιδί.

Shuuji
O Shuuji είναι συχνά κυνικός και όχι τόσο ευγενικός με τα άτομα γύρω του καθώς επίσης και με την Chise, χωρίς όμως να το κάνει επίτηδες. Αντίθετα με την Chise είναι πολύ καλός μαθητής καθώς επίσης και αθλητής. Συχνά μαλώνει την Chise επειδή είναι τόσο αδύναμη και αδέξια.Προσπαθεί συχνά να καταλάβει τα συναισθήματα του και παγιδεύεται συνήθως ανάμεσα στην αγάπη του για την Chise και τον φόβο του για το όπλο που έχει γίνει η φίλη του.

Akemi
Η Akemi είναι η καλύτερη φίλη της Chise. Είναι μαζί με αυτήν από μικρά παιδιά. Της έχει υποσχεθεί να την προστατεύει και αυτό κάνει πάντα όταν κάποιος προσπαθεί να την πειράξει. Συχνά είναι αυτή που οδηγεί την "άβουλη" Chise σε αποφάσεις.

Atsushi, Nori, Take
Οι τρεις καλύτεροι φίλοι του Shuuji.